HMG is al ruim 15 jaar actief op het gebied van Talentmanagement, Employability en Changemanagement. In opdracht van werkgevers uit diverse sectoren ondersteunen wij organisaties bij verandertrajecten, ondersteunen wij projecten om het potentieel en de ontwikkeling van medewerkers in kaart te brengen en werken wij actief aan de ontwikkeling van competenties door het opstellen en uitvoeren van maatwerk trainingsprogramma's en coachingstrajecten.

HMG streeft ernaar op een maatschappelijke verantwoorde wijze een bijzondere bijdrage te leveren aan het verbeteren van de performance van organisaties en medewerkers in het bijzonder.

Onze ambitie is om mensen in organisaties hulpmiddelen en inzichten te geven, zodat ze hun talenten (verder) kunnen ontwikkelen en ze hun potentieel inzetten daar waar ze maximaal kunnen renderen voor de organisatie. HMG ondersteunt en begeleidt verder directies, managers en HR afdelingen om resultaatgericht talentmanagement toe te passen zodat het altijd een integraal onderdeel is van de ondernemingsstrategie.

De organisatie is opgericht in 2004 door een groep ervaren professionals. De Human Mobility Group is actief op de volgende terreinen:

De Human Mobility Group adviseert bij groei of krimp over organisatieveranderingen. Het... »

Trainingen van HMG worden volledig op maat ontwikkeld, zodat kan worden getraind binnen... »

HMG Talent Assessments geven u antwoord op vragen over competenties, persoonskenmerken,... »

De interimmers van HMG beschikken over jarenlange ervaring en worden ingezet op basis van hun... »

Uitdagende programma's en begeleiding van werk naar werk zowel intern als extern.  ... »

Innovatieve, geavanceerde tools voor het selecteren, evalueren, ontwikkelen en behouden van... »

 

Onze ambitie is om mensen in organisaties de hulpmidden en inzichten te geven, zodat ze hun talenten (verder) kunnen ontwikkelen en zodat ze hun potentieel inzetten daar waar ze maximaal kunnen renderen voor de organisatie. De Human Mobility Group ondersteunt en begeleidt verder directie, managers en HR afdelingen om resultaatgericht talentmanagement toe te passen zodat het altijd aansluit en een integraal onderdeel is van de ondernemingsstrategie.
 

HMG professionals

De Human Mobility Group is uitgegroeid tot een succesvol organisatie- en adviesbureau voor talentontwikkeling. De naam Human Mobility zegt het al, mensen in beweging zetten en vooral ook houden! Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze eigen mensen. De Human Mobility Group is een professionele groep ervaren en vakkundige mensen die vanuit verschillende disciplines opereren. Er zijn zo'n 28 ervaren professionals betrokken die samen hooggekwalificeerde, HRM-gerelateerde diensten leveren. Alle mensen bij de Human Mobility Group hebben een achtergrond in P&O, commercie, bedrijfskunde, psychologie en/of onderwijs en hebben uitgebreide ervaring in de praktijk van het bedrijfsleven. Juist deze achtergrond en de opgedane ervaring maakt dat de Human Mobility Group op verschillende niveaus in diverse sectoren actief is. Vanuit onze werkplekken in Utrecht, Breda, Brussel, Parijs en Waterlooville streven we naar oplossingen die bijdragen aan de individuele groei, duurzame organisatieontwikkeling, vernieuwing en verandering. 

De kracht van de Human Mobility Group is om zelf ook in beweging te blijven door samenwerking en allianties aan te gaan met krachtige deskundige partners.