De Human Mobility Group begeeft zich al ruim een decennium op het terrein van TalentManagement, Employability en Changemanagement. In opdracht van werkgevers uit diverse sectoren ondersteunen wij organisaties bij veranderingstrajecten, ondersteunen wij projecten om het potentieel en de ontwikkeling van medewerkers in kaart te brengen en werken wij actief aan de ontwikkeling van competenties door het opstellen en uitvoeren van maatwerk trainingprogramma’s en coaching. In het algemeen streeft de Human Mobility Group naar op een maatschappelijke verantwoorde wijze een bijzondere bijdrage te leveren aan het verbeteren van de performance van organisaties en medewerkers in het bijzonder.  De organisatie is opgericht in 2004 door een groep ervaren professionals. Human Mobility is actief op de volgende terreinen:

  • Change management consultancy

  • Assessment solutions 

  • Learning solutions 

  • Employability solutions 

  • People en HR-tools

 

Onze mensen

De naam Human Mobility zegt het al, mensen in beweging zetten en vooral ook houden! Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze eigen mensen. Human Mobility is een professionele groep ervaren en vakkundige mensen die vanuit verschillende disciplines opereren. Onze mensen hebben een P&O-, commerciële-, bedrijfskundige-, psychologische- en onderwijskundige achtergrond. Juist deze achtergrond en de opgedane ervaring maakt dat Human Mobility op verschillende niveaus in diverse sectoren actief is.

De kracht van Human Mobility is om zelf ook in beweging te blijven door samenwerking en allianties aan te gaan met krachtige deskundige partners.