TESTIMONIALS

Relaties van de Human Mobility Group over hun ervaring...

 

Susanne van Nassauw - Projectleider

Coaching bij HMG is voor mij een manier om te kunnen sparren over mijn toekomstpad,” concludeert Susanne van Nassauw, projectleider, na een terugblik op haar coaching traject. “Coaching wil niet zeggen dat je iets niet goed doet. Voor mij is het vooral inzicht krijgen, jezelf ontdekken en klankborden met behulp van een ervaren coach."


Lees de volledige case van Susanne van Nassauw.

 

PSA Peugeot Citroën Nederland

PSA Peugeot CitroënWat ik als uniek heb ervaren in de samenwerking met HMG, is dat er eerst wordt gekeken naar wat de trainings- en opleidingsbehoeften van de deelnemers zijn, en daarna pas de training en coaching invulling krijgt. De Talentscan van HMG geeft iemand een bijzonder goed kloppend inzicht in zijn of haar eigen talenten en valkuilen en maakt het beste in mensen los. HMG werkt waarde gedreven en kijkt op een positieve manier naar mensen en mogelijkheden. Dit sluit perfect aan bij de manier waarop wij als organisatie medewerkers willen ontwikkelen.

 

Attie Remers - Projectmanager

Ik heb in de loop van de jaren vanuit mijn professie al vele testen, assessments, loopbaanonderzoeken, workshops, etc. doorlopen. Maar het traject van HMG is veruit de meest effectieve geweest. En bijzonder. Bijzonder door de combinatie van de zeer waardevolle en treffende TMA talentenanalyse (verrek, dat ben ik!) en persoonlijke gesprekken met diepgang. Bijzonder door de concrete opbrengsten als hoe je jouw talenten kunt optimaliseren en op welke terreinen je je beter niet kunt begeven. Bijzonder omdat het je een life-time inzicht en houvast geeft. Voor mij is HMG een topper tussen de vele aanbieders van HRM gerelateerde business. En daar is geen woord aan gelogen.

 

Markant Office Furniture 

Markant Office FurnitureIk heb de Human Mobility Group leren kennen als een professionele en deskundige organisatie die breed inzetbaar is op het gebied van o.a. werving en selectie. Ervaren psychologen met ontzettend veel mensenkennis hebben onze kandidaten getest tijdens het assesment. Naast het prettige samenwerken verkregen we zo als organisatie een compleet beeld van de kwaliteiten en ambities van de kandidaat!


Lees meer over Talent Assessments.

 

Q Delft

Q DelftMet een doortastende, professionele en kundige werkwijze heeft de Human Mobility Group ervoor gezorgd dat we in de afgelopen jaren een duurzame relatie hebben opgebouwd. HMG is een bepalende factor geweest in de ontwikkeling van zowel onze verkooporganisatie als ons personeelsbeleid met als resultaat een beheerste en degelijke groei van onze organisatie naar 31 medewerkers. Een nadere kennismaking met de medewerkers van HMG kan ik van harte aanbevelen!


Lees meer over Talent Consultancy.

 

Ricoh Academy Nederland

Ricoh De Human Mobility Group ondersteunt Ricoh NL middels haar TMA instrumentarium uitstekend in de jacht op toptalent en uiteraard in de verdere noodzakelijke doorontwikkeling (attitude en competenties) van dit talent.


Lees meer over TMA Talent Tools.

 

Daan Terburg - Proces Manager

HMG biedt een spiegel met de reflectie vooruit.


Lees meer over Talent Training en Coaching.

 

Catharine Verberne - Adjunct Directeur Gemeente Zundert

Om een goed inzicht te krijgen in welke talenten en competenties we als organisatie in huis hebben, werken we samen met HMG aan een Talent Motivatie Analyse voor iedere medewerker. Als gemeente hebben we bewust gekozen voor een wat grotere organisatie zoals HMG. Doorslaggevend in onze hierin was de solide organisatie met een brede expertise; niet alleen rondom het instrument, maar zeker ook in de begeleiding van de verschillende programmaonderdelen.


Lees de volledige business case van Gemeente Zundert in ons magazine 'Fit for the Future'. Het magazine nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Karin de Jong - Toshiba Tec Netherlands

Toshiba Tec NetherlandsDankzij de Human Mobility Group en de TMA certificatietraining zijn we niet alleen in staat inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van sollicitanten en medewerkers, maar kunnen we ook de leidinggevenden inzicht bieden in de juiste begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. We hebben inzicht in mogelijke risicogebieden en zijn daardoor in staat betere selecties te maken. Daarnaast kunnen we gerichter leidinggeven en meer op persoonlijk vlak ondersteuning bieden aan onze medewerkers.


Lees de volledige business case van Toshiba Tec Netherlands.

 

Waterbus

Waterbus Sinds enkele jaren is Waterbus klant van de Human Mobility Group, want werken bij Waterbus betekent ook aan jezelf werken. Volgens Gerbrand Schutten, directeur Waterbus, is investeren in de mensen binnen de organisatie essentieel om een hoge klanttevredenheid te bereiken. Human Mobility Group ondersteunt Waterbus hierin door middel van op maat gemaakte programma’s. Hierdoor kan Waterbus het hoge kwaliteitsniveau, op zowel management als individueel niveau, behouden voor nu en in de toekomst.


Lees de volledige business case van Waterbus.

 

Athlon Car Lease Nederland B.V.

Athlon Car LeaseEen beter referentiekader dan de reacties van onze medewerkers over ontwikkeltrajecten en kandidaten over de selectie assessment kan ik niet krijgen. De Human Mobility Group levert een concreet ontwikkelplan, een scherpe analyse en een persoonlijke begeleiding die past bij onze organisatie: transparant, eerlijk en met kennis van zaken.


Lees meer over onze programma's en in- en outplacement.

 

Bram Wolf - Consultant

Dankzij de coaching bij HMG voer ik zelf weer de regie over mijn ontwikkeling. Door de persoonlijke, soms confronterende, sparringsessies met mijn coach heb ik mijn doelen weer scherp. Omdat je gedwongen wordt om over je eigen rol en verantwoordelijkheden na te denken neemt je professionele effectiviteit toe. De inzichten en relativering van de HMG coach versnellen dit proces.


Lees meer over Talent Coaching.

 

Directlease

DirectLease De Human Mobility Group heeft Directlease tijdens ons veranderingsproces de spiegel voorgehouden: duidelijk, confronterend, met verstand van zaken, zonder mensen te beschadigen maar wel met zichtbaar resultaat.


Lees meer over Talent Consultancy.

 

Pascalle Hoevenaars - deelnemer workshop Talent zoekt Droombaan

De workshop talent zoekt droombaan heb ik als zeer waardevol en bruikbaar ervaren. In een ontspannen en informele setting werd in 3 stappen uitgezocht waar je talenten liggen, wat je graag zou willen en hoe je dit kan bereiken. Uiteindelijk biedt HMG een inzicht hoe je zelf je droombaan kan bepalen. Tijdens de workshop was er veel persoonlijke aandacht en werd er de tijd genomen om het traject te bespreken. Om voor jezelf te bepalen wat jouw droombaan is, daar gaat toch nog wat tijd in zitten. Deze workshop zou ik zeker adviseren wanneer je spaak loopt in je carrière en persoonlijke ontwikkeling.


Lees meer over Talent zoekt droombaan.