Bent u op zoek naar een professional met veel ervaring om uw organisatie tijdelijke ondersteuning te bieden? De interim professionals in het netwerk HMG Interim Talent beschikken over jarenlange ervaring en zijn beschikbaar zowel voor korte als voor langere periodes.

People & Performance staan bij ons centraal, een goede match tussen opdrachtgever en talent leidt tot een betere performance. Samen met u ontwikkelen we een heldere visie op de opdracht waaronder de door uw organisatie gevraagde competenties in relatie tot de werkomgeving. Op basis hiervan zoeken wij in ons netwerk wie er binnen uw organisatie past en de bestaande expertise en capaciteit goed aanvult en versterkt. Na het kennismakingsgesprek beslist u of u verder wilt gaan of niet. Gedurende het interim project evalueren wij graag met u de gang van zaken om een goede samenwerking te waarborgen.

HMG Interim Talent werkt zowel met allround professionals als met specialisten.


Interim HR-professionals van HMG hebben jarenlange ervaring en zijn beschikbaar om voor lange en korte periode's uw HR-afdeling bij te staan.


HMG Interim Management en Directie is er voor uw organisatie wanneer er tijdelijk een professional met veel ervaring nodig is. In ons netwerk hebben we een diversiteit aan projectmanagers, algemeen directeuren en commercieel directeuren. 


HMG Interim Adviseurs staan u bij in periodes van verandering om u te adviseren en te ondersteunen. Onze adviseurs kunt u inzetten op:

  • In- en outplacement: om uw medewerkers te begeleiden bij in- en outplacement met mogelijkheid tot een intern mobiliteitsbureau.
  • Opleiding: advies over benodigde opleiding voor uw medewerkers.
  • Organisatie: advies bij veranderprocessen en managementvraagstukken.

 

Aan de slag als interim-professional?

Als HMG Interim Talent adviseer je onze opdrachtgevers bij diverse vraagstukken op jouw vakgebied. Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Stuur dan een e-mail naar info@humanmobility.nl of bel naar +31(0)85-4895010.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Contactformulier

+31(0)85-4895010