IN- & OUTPLACEMENT

De wereld waarbinnen organisaties vandaag opereren vraagt om een voortdurende lerende en ontwikkelende houding van management en medewerkers. Door omgevings- en organisatieveranderingen worden veel mensen gedwongen na te denken over hun loopbaan, oude zekerheden los te laten en nieuwe, eigen zekerheden te vinden. De vraag is: hoe doe je dat in een organisaties waar medewerkers in belangrijke mate zijn ingesteld op lifetime employment en waar tot voor kort de eindstreep werd getrokken bij de leeftijd van 55 jaar? Hoe doe je dat binnen een cultuur waarin zorg voor de medewerkers en goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat? Vraag is of de arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer nog wel evenwichtig is en bestand tegen de vereisten van nu en verder. De Human Mobility Group heeft ruime ervaring bij profit en non-profit organisaties met betrekking tot Mobiliteitsprogramma's in het kader van herinrichting, reorganisatie of juist talentontwikkeling van medewerkers en organisatie.

Onze programma's zijn maatwerk trajecten afgestemd op uw behoefte welke worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring in Mobiliteitstrajecten. De programma's van de Human Mobility Group voor medewerkers voor in- & outplacement:

 

 

 

 

 

Op zoek naar Mobiliteitsbevorderend advies?

De Human Mobility Group kan adviseren en ondersteunen inzake Mobiliteitsbevorderende maatregelen. Samen met de HR afdeling wordt een dag georganiseerd waarin leidinggevende inzicht krijgen wat een dergelijke cultuur zou kunnen zijn, welke invloed zij hebben, en vooral hoe zij dit kunnen vertalen naar hun dagelijkse praktijk. Indien gewenst zelf gebruik maken van HR mobiliteitsbevorderende instrumenten ter ondersteuning van haar Employability beleid. De Human Mobility Group kan dit inrichten en de betrokkenen hierin opleiden. Uiteraard is alle bovenstaande in nader overleg verder te bespreken en uit te werken.

 

Als HR manager meer weten over onze programma's en aanpak?

Het afnemen van assessments is tegenwoordig niet alleen meer voorbehouden aan psychologen. U kunt door ons in een aantal dagen opgeleid worden om zelf online assessments uit te voeren.
 

HMG certificatietraining

 

 

Ebook De Talentgerichte, Lerende Organisatie en de Agile Medewerker