ASSESSMENTS

Ontwikkelassessments vinden plaats in het kader van groei en doorontwikkeling. Je krijgt een onafhankelijk advies over competenties, kwaliteit, potentieel én veranderpotentieel.  HMG richt zich op het positief en ontwikkelingsgericht werken, waarbij het individu, de organisatie en de omgeving centraal staan.

Objectieve, talentgerichte assessments

Het assessmentcenter van de Human Mobility Group is gespecialiseerd in het uitvoeren van maatwerk assessments. Uitgangspunt is om inzicht te geven in de talenten en het ontwikkelpotentieel van individuen en teams in relatie tot hun omgeving. Het assessmentcenter richt zich niet op het aftesten, maar juist op het inzichtelijk maken van de talenten en het ontwikkelpotentieel van de kandidaten. Wij richten ons dus op een objectief beeld van de vaardigheden van de kandidaat en in hoeverre deze aansluiten bij de gewenste en vereiste competenties van hun huidige of toekomstige functie. We hechten er dan ook veel waarde aan dat de kandidaten zich tijdens een assessment prettig voelen, dat ze terugkijken op een waardevolle dag en dat de opdrachtgever een professionele rapportage en terugkoppeling ontvangt. De Human Mobility Group heeft jarenlange ervaring met assessments in diverse branches. Het assessment zal dan ook begeleid worden door een assessor met kennis van uw branche.

Bij HMG kunt u terecht voor verschillende assessments:

  

 

Algemene uitgangspunten assessment Human Mobility Group

  • De Human Mobility Group volgt de NIP code.
  • Het uitgebreide assessment wordt afgenomen door 2 assessoren.
  • De kandidaat heeft vetorecht voordat de rapportage naar opdrachtgever wordt gestuurd.
  • We beoordelen; we veroordelen nooit.
  • Schriftelijke rapportage van uitgebreid assessment naar de kandidaat binnen uiterlijk 5 werkdagen.
     

Locatie & Planning

De assessments vinden plaats op het assessmentcenter van de Human Mobility Group op de Parkstraat 4 te Breda, op een centraal gelegen locatie of bij u op locatie. Analyses kunnen vandaag nog opgestart worden en de assessments kunnen vaak al binnen een week plaatsvinden. De data zullen in overleg tussen opdrachtgever en het projectbureau van de HMG afgestemd worden.

 

 

Zelf assessments afnemen?

Het afnemen van assessments is tegenwoordig niet alleen meer voorbehouden aan psychologen. U kunt door ons in een aantal dagen opgeleid worden om zelf online assessments uit te voeren.

HMG certificatietraining