TRAINING EN COACHING VOOR MANAGEMENT

Talent in uw organisatie wilt u koesteren en begeleiden, want alleen door het aanwezige talent te stimuleren zich verder te ontwikkelen stuurt u uw organisatie in de gewenste richting. HMG helpt u daarbij en heeft alle disciplines in huis om een organisatieontwikkeling succesvol te maken. Door de juiste inzet en combinatie van expertises, boeken we zichtbaar en optimaal resultaat. We zijn een ervaren sparringpartner op alle niveaus en garanderen expertise en kwaliteit. Daarnaast zijn we groot voorstander van positief en ontwikkelingsgericht werken waarbij het individu, de organisatie en de omgeving centraal staan. We richten ons werk op het toevoegen van waarde op elk van deze drie dimensies.


 

Maatwerk

De trainingen van HMG worden volledig op maat ontwikkeld, zodat kan worden getraind binnen de eigen praktijk, organisatiecultuur en ervaringen. De trainer is een specialist op het vakgebied en sluit volledig aan op uw bedrijf. Voorafgaand aan de training denkt de trainer met u mee welke doelen en resultaten u wilt bereiken met de training.

U bent hiermee verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de trainingstijd. We kunnen trainen op uw bedrijfslocatie, op een inspirerende buitenlocatie of op een andere locatie naar keuze.

Meer informatie

Iedere organisatie is uniek. Een van onze sterkste punten is het aanpassen van onze programma's aan de unieke wensen van onze klanten. Voor al uw vragen over de maatwerk trajecten van HMG of het maken van een vrijblijvende afspraak met een trainer kunt u contact opnemen met één van onze consultants via; 085 489 5010 of mail naar info@humanmobility.nl.

De Human Mobility Group is al meer dan 10 jaar de schakel voor ontwikkeltrajecten van medewerkers.