TMA TALENT TOOLS

Innovatieve, geavanceerde tools voor het selecteren, evalueren, ontwikkelen en behouden van talenten.

De TMA Talent Tools ondersteunen het talent management proces binnen uw organisatie: Kwaliteitsvolle producten die uw organisatie ondersteunen bij het selecteren, evalueren, ontwikkelen en behouden van talent.

Een uitgebreide set aan tools en unieke oplossingen die selectie en assessment van talent optimaliseren. Gespecialiseerde tools helpen uw organisatie in het ontwikkelen, betrekken en behouden van uw talentvolle medewerkers en high potentials. Klik op onderstaande afbeelding voor een complete, maar beknopte uitleg van de TMA methode.

 

Competentiemodel

Het competentiemodel, met 53 uitgewerkte competenties die kunnen worden gebruikt bij assessments, is volledig online te bekijken. Bekijk het complete competentiemodel.

 

Voorbeeldrapportages

De talentenanalyses die kunnen wordt ingezet zijn:

 

Aanvullende analyses zijn:

 

Snel, makkelijk en voordelig analyses aanvragen? In de webshop van TMA Talent Center plant u snel en makkelijk uw TMA analyses.

Naar TMA Talent Center

 

Business Case

"We hebben inzicht in mogelijke risicogebieden en zijn daardoor in staat betere selecties te maken. Daarnaast kunnen we gerichter leidinggeven en meer op persoonlijk vlak ondersteuning bieden aan onze medewerkers."
- Karin de Jong, Toshiba Tec Netherlands

 

Talentmanagement bij Toshiba Tec Netherlands

 

Talentenscan: Hoe agile zijn uw medewerkers?

Krijg inzicht in talent en ontwikkelpotentieel

Benut het potentieel van uw medewerkers met een HMG Talentenscan. Een Talentenscan bestaat uit een Talentenanalyse, competentiematch en een terugkoppelgesprek.

Maak het verschil met een HMG Talentenscan!