AANSLUITEN BIJ HMG

Ben jij als ondernemende, zelfstandige professional ook op zoek naar een samenwerkingsverband en wil jij je ook aansluiten en bij een ervaren en betrouwbaar label met andere professionals? Dan is het associéschap bij de Human Mobility Group wellicht iets voor jou. De Human Mobility Group richt zich op een verdere groei in Nederland en in het buitenland en gelooft dat het associéschap hieraan een grote bijdrage kan leveren.
 

Onze samenwerking is gebaseerd op de volgende waardes principes:

  • Leren, delen en vernieuwen: Maakt onderdeel van je werk om te kunnen blijven groeien als professional en de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen.
  • Eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap: Iedereen krijgt ruimte en draagt niet alleen zorg voor zichzelf, maar ook voor het geheel.
  • Wederzijdse aantrekkelijkheid: Je kiest voor elkaar en investeert in de werkrelatie.
  • Talentgericht kijken: Naar mens en organisatie is de basis van onze gedachte.
  • Passie: Uit zich in datgene doen waar je echt talent voor hebt en goed in bent.


De Human Mobility Group biedt jou als ondernemende zelfstandige de mogelijkheid om zich als associé aan te sluiten. In het kort betekent dit dat ondernemende freelance professionals als associé onder het label van de Human Mobility Group kunnen opereren en groeien. Op basis van gezamenlijke uitgangspunten, waarden, kwaliteitseisen en competenties kan hieraan invulling worden gegeven.