top of page

Een compleet beeld van kwaliteiten en ambities 

Markant Office Furniture

✓  Een compleet beeld van de kwaliteiten en ambities van de kandidaat

ontwikkeling project

Kwaliteiten in kaart

Markant (opgericht in 1948 als Argo) is een internationale meubelproducent en inrichter van werkomgevingen. Met productielocaties in Nederland en Maleisië en verkooplocaties in Nederland, Maleisië en Australië beschikt Markant over de ideale combinatie van internationale know-how en Nederlandse nuchterheid. De missie van Markant: gezonder werken.

Markant Office Furniture heeft gevraagd om selectieassessments voor de functies productmanager en manager sales support. Het doel is de capaciteiten en kwaliteiten van de kandidaten in kaart te brengen in relatie tot de betreffende functie.
 

Competentieprofiel

Op basis van het competentiemodel is een selectie gemaakt van de competenties waar in dit assessment aandacht aan moest worden besteed, zoals Initiatief, Innoverend vermogen, Resultaatgerichtheid en Ontwikkelen van medewerkers. De kandidaten maakten een talentenanalyse, capaciteitenanalyse en kregen twee praktijksituaties voorgelegd: een presentatie en een klantgesprek.

jigsaws (1).png

De praktijksituaties zijn voorbeelden die rechtstreeks uit de dagelijkse praktijk komen van de beoogde functies. Naast een uitgebreide rapportage met overzicht van de kwaliteiten, de aandachtspunten en het ontwikkelpotentieel van de kandidaat wordt per kandidaat een advies uitgebracht in relatie tot de beoogde functie en eventuele ontwikkelactiviteiten.

“Een professionele en deskundige organisatie die breed inzetbaar is op het gebied van o.a. werving en selectie. Ervaren psychologen met ontzettend veel mensenkennis hebben onze kandidaten getest tijdens het assessment. Naast het prettige samenwerken verkregen we zo als organisatie een compleet beeld van de kwaliteiten en ambities van de kandidaat!"

Verder praten over dit project of jouw eigen uitdaging?

bottom of page