top of page

innoveren & veranderen

programma management

Een strategische verandering doorvoeren in jouw organisatie of de ambitie om meer innovatief te werken? Met programma management van Human Mobility Group kom je verder. Onze programmamanagers zijn ervaren in het laten slagen van uiteenlopende programma's bij organisaties in diverse branches.

​De voordelen van Programma Management

 

  Effectieve implementatie van een nieuwe strategie
  Het vergroten van de winstgevendheid van de organisatie
  Het verbeteren van het onderscheidend vermogen
  Vernieuwing van het business model
  Betere samenwerking tussen directie en management

Programma Management zetten wij o.a. in voor:

Een strategisch programma implementeren

Een strategisch (verander-) programma vraagt om een concreet plan met heldere doelstellingen dat goed gemanaged wordt. Human Mobility Group helpt bij het ontwikkelen, implementeren, monitoren en bijsturen van programma's gericht op verandering, leren en ontwikkeling of innovatie.

Omgaan met weerstand bij verandering

Weerstand en kritiek binnen de organisatie is vaak onderdeel van een veranderprogramma. Maar weinig mensen staan te springen om verandering. Hoe ga je om met weerstand? Door het gebruik van de juiste communicatie, tools en begeleiding. Aandacht voor het individu en inzet van talenten vergroot de slagkracht van de organisatie. Het management in de organisatie heeft hier grote invloed op. De juiste begeleiding en ontwikkeling van jouw management zorgt ervoor dat ook zij ervoor kunnen zorgen dat de verandering slaagt.

Interim programma manager

Een externe interim programmamanager biedt objectiviteit die nodig kan zijn om een verandering of transitie te doen slagen. Het is belangrijk dat iemand het hele programma overziet. Programmamanagers van Human Mobility Group geven kaders en verbinden op pragmatische wijze. Ze faciliteren niet alleen de transitie, maar ook teambuilding en hebben uitgebreide ervaring in diverse branches.

Aan de slag met Programma Management?

 

Advies of ondersteuning nodig? Onze programmamanagers helpen zowel op nationaal als internationaal niveau programma’s succesvol te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, of plan direct een afspraak in voor een kop koffie en een eerste kennismaking. We maken graag kennis!

Gelukt, bericht ontvangen!

bottom of page