top of page

Leiderschap en Professional Effectiveness

Wagenplan

✓  Een grotere persoonlijke effectiviteit

✓  Leiderschap gesterkt

ontwikkeling project
ontwikkeling project

Professional effectiveness

Wijnand Akkerman, Directeur van Wagenplan (Autolease van Centraal Beheer), volgde een coaching traject bij We Build Bridges. De werkwijze van de coaches van We Build Bridges is er enerzijds op gericht inzicht te geven in de persoonlijke talenten en verbeterpunten en anderzijds op het direct aanreiken van nieuwe technieken. Het doel van onze werkwijze is een grotere persoonlijke effectiviteit in de professionele context te realiseren. Dat wil zeggen: Professional Effectiveness.

 

Aspecten van Professional Effectiveness zijn in het algemeen:

  • Bezig zijn de juiste dingen te doen

  • Congruentie: wat je zegt, wat je denkt en wat je doet zijn met elkaar in lijn;

  • Eigentijds leiderschap: onze bestaande kennis, ervaring, vaardigheden en instelling hebben wij ons eigen gemaakt in het verleden. Maar, de wereld om ons heen verandert, dus het succes van vandaag en morgen wordt - deels - bepaald door een andere houding en instelling, een andere focus en andere persoonlijke vaardigheden, zoals effectiever communiceren, motiveren en delegeren.

Puzzel

Gesterkt in leiderschap

Wijnand over de coaching: "Tijdens de intake bleek al snel dat de coach een goed inzicht wist te verkrijgen in de dynamiek waarmee ik als directeur te maken heb binnen ons bedrijf. De gehanteerde coaching aanpak is goed, gestructureerd en biedt ook ruimte om individuele aandachtspunten door te spreken. 

De coaching gebeurt op een professionele en soms confronterende wijze, maar altijd mensgericht. Het heeft mij in mijn leiderschap gesterkt en bijgedragen aan mijn zelfreflectie. Het helpt mij om de ambities ook daadwerkelijk succesvol uit te voeren binnen ons bedrijf."

Verder praten over dit project of jouw eigen uitdaging?

bottom of page