top of page

Stage Marketing / Communicatie

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) gericht op Marketing! Wij bieden een uitdagende en leerzame stageplek, vlakbij het centrum van Breda, waar ook jij jouw inbreng kan geven.
 
Een stage bij Human Mobility Group is afwisselend en heel leerzaam. Omdat we dagelijks bezig zijn met talent leer je veel over jezelf!

Over  jou

Herken jij jezelf in onderstaande?
 

  • Je hebt affiniteit met marketing/sales;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (Franse taal en/of Engelse taal is een pré);

  • Je stelt vragen en gaat op zoek naar kennis en kansen;

  • Je kan goed zelfstandig, planmatig en doelgericht werken;

  • Je bent een creatieve zelfstarter die ons met veel enthousiasme en frisse ideeën komt versterken.


Dan past een stage bij Human Mobility Group bij jou!

Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien

Maandag

Op maandag starten we met een werkoverleg. We bespreken eventueel openstaande zaken, de vorige week en wat er komende tijd op de planning staat. We stellen aan de hand daarvan de belangrijkste taken van de week op. Ook bekijken we statistieken van websites en social media om zo eventuele (vervolg-) acties te kunnen bepalen. Na het werkoverleg ga je aan de slag met bijv. het schrijven en plannen social media berichten en plaatjes voor komende week. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een training over onze talentmanagement methode bijwonen.

 

Dinsdag

De dinsdag staat in het teken van onze activiteiten in Frankrijk. Als marketeers helpen we onze commerciële Franse collega met het maken van flyers, invulling van web pagina's, berichtgeving op social media en opmaken en verzenden van emailcampagnes. Note: hiervoor is het niet per sé nodig om Frans te kunnen spreken of lezen, het is wel een pré als je dat kunt.

 

Woensdag

Op woensdag gaan we aan de slag met lopende campagnes. We bekijken hoe we mensen kunnen bereiken/benaderen voor onze activiteiten en gaan hiermee aan de slag. Eventueel help je bij het schrijven van nieuwe webcontent zoals blogs. Ook ondersteun je TalentHouse, een concept van Human Mobility Group, met de marketingactiviteiten, zoals met het organiseren van een netwerkborrel. We zorgen er ook voor dat het CRM up to date is, dus we updaten klantgegevens, bekijken of het interessant is om weer eens een afspraak in te plannen en werken afspraakgegevens bij.

 

Donderdag

Vandaag staat een dag vol activiteiten gepland. Er zijn diverse afspraken gepland op het kantoor in Breda. We zorgen er als team voor dat alles spik en span is, dat alle benodigde materialen op orde zijn en dat alles op tijd verloopt. Tussen de bedrijven door doen we research naar bijvoorbeeld nieuwe blog onderwerpen, thema's die spelen onder onze doelgroep en hoe wij kunnen inspelen op trends. Daarnaast houden we ons bezig met het samenstellen van nieuw materiaal, zoals een boekje met artikelen (interviews met klanten) en tips en tricks.

 

Vrijdag

We zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Je helpt met het beeldmateriaal, de opmaak, de teksten, SEO, eigenlijk alles wat er bij een website komt kijken. Zo krijg je alle facetten van het bouwen van een website te zien. Daarnaast gaan we op zoek naar interessante activiteiten die we offline kunnen ondernemen, zoals een beursdeelname. Als we besloten hebben aan een beurs deel te nemen komt daar van alles bij kijken: het maken van flyers, stand inrichting, workshoppresentatie, draaiboek, aanwezigheid medewerkers vaststellen, etc.

Benieuwd naar de echte ervaring? Lees het blog van Lotte over haar stage vanuit de opleiding Bedrijfskunde!

Een dag bij Human Mobility Group is nooit hetzelfde

Human Mobility Group werkt projectmatig en daarom is er veel afwisseling in het werk. Hierboven hebben we een indicatie gegeven van activiteiten, maar afhankelijk van de lopende projecten en jouw interesses en talenten kan dit uiteraard anders zijn!

Geïnteresseerd?

Als jouw interesse en vragen aansluiten bij de onze, en als het klikt, werken we graag samen met jou een opdracht uit. Onze ervaring is dat hoe beter jij weet wat je graag wilt doen, hoe makkelijker het voor ons is om te zien of er een match is met een vraag uit ons werk.

 

Solliciteer direct via het contactformulier of stuur een mailtje aan Anniek Remijn (aremijn@humanmobility.nl) met je gegevens en geef aan of het een meewerkstage of juist een afstudeeropdracht betreft. Tevens zijn we erg benieuwd naar wat je precies te weten wilt komen of wilt onderzoeken en waarom je dat bij Human Mobility Group wilt doen. Anniek zal dan met je contact opnemen over de mogelijkheden.

bottom of page