top of page

Freelance Assessor ontwikkeling en selectie

Ben jij een ervaren assessor (ZZP) en verbinder in het verbeteren van de (business) performance van bedrijven en mensen? Misschien ben jij dan onze nieuwe:

Freelance Assessor (m/v)
ZZP

 

Wegens de groei van onze projecten komen wij graag in contact met Freelance Assessoren in de regio Breda die geïnteresseerd zijn om samen te werken aan projecten op het gebied van Talent Management. We zoeken iemand die in staat is zelfstandig selectie- en ontwikkelassessments uit te voeren in de regio Breda. 

Wie zijn wij?

We Build Bridges: als Bruggenbouwers zijn we verbinders in het verbeteren van de business performance van bedrijven en mensen. Succesvol veranderen en talentgericht ontwikkelen van medewerkers staan hierbij centraal. We werken samen om verbinding te maken tussen mens en organisatie, nu en in de toekomst, waarbij leren en innoveren centraal staat.
 
Bruggenbouwers zijn ervaren en vakkundige professionals die vanuit verschillende disciplines opereren. Uitgebreide ervaring in de praktijk van het bedrijfsleven maakt dat Bruggenbouwers op verschillende niveaus in diverse sectoren de verbinding weten te leggen. Onze opdrachtgevers komen uit allerlei branches, zoals de automotive, zorg, overheid, ict, banken en verzekeraars, retail en bouw.

Wat ga je doen als assessor?

  • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en beoordeling van assessments en de rapportage daarvan;

  • Je voert de assessments uit aan de hand van de beoordelingscriteria en de eisen die gesteld worden vanuit We Build Bridges en de opdrachtgever;

  • Je voert rollenspellen of andere praktijkopdrachten uit;

  • Je onderbouwt schriftelijk het oordeel en de totstandkoming van het oordeel in het beoordelingsformulier.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in het afnemen van ontwikkel- en selectieassessments;

  • Je communiceert mondeling en schriftelijk op een correcte wijze in het Nederlands;

  • Je observeert, registreert en beoordeelt de assessments van de kandidaten en handelt hierin volgens de beschreven procedures;

  • Je beschikt over goede gespreksvaardigheden;

  • Het is een pré indien je opgeleid bent als TMA professional.

Ben jij die Freelance Assessor die wij zoeken? 

Meld je via het contactformulier aan als Assessor!

bottom of page