top of page

Projectmanager zelfstandig (ZZP)

Ben jij een ervaren, zelfstandige projectmanager en verbinder in het verbeteren van de business performance van bedrijven en mensen? Misschien ben jij dan onze nieuwe:

 

Projectmanager (m/v)
ZZP

 

Wegens de groei van onze projecten komen wij graag in contact met Zelfstandige Projectmanagers die geïnteresseerd zijn om samen te werken aan projecten op het gebied van Talent Management

Wie zijn wij?

​​We Build Bridges: als Bruggenbouwers zijn we verbinders in het verbeteren van de business performance van bedrijven en mensen. Succesvol veranderen en talentgericht ontwikkelen van medewerkers staan hierbij centraal. We werken samen om verbinding te maken tussen mens en organisatie, nu en in de toekomst, waarbij leren en innoveren centraal staat.

 

Bruggenbouwers zijn ervaren en vakkundige professionals die vanuit verschillende disciplines opereren. Uitgebreide ervaring in de praktijk van het bedrijfsleven maakt dat Bruggenbouwers op verschillende niveaus in diverse sectoren de verbinding weten te leggen. Onze opdrachtgevers komen uit allerlei branches, zoals de automotive, zorg, overheid, ict, banken en verzekeraars, retail en bouw.

Wie ben jij?

  • Je voelt je, net als wij, een bruggenbouwer

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager

  • Je hebt een HBO/WO denk- en werkniveau.

  • Jij hebt passie voor het managen van projecten en het verbinden en ontwikkelen van mensen.

  • Je vindt het niet erg als je zelf de handen uit de mouwen moet steken.

  • Je durft anderen te challengen met jouw ideeën.

  • Je kunt goed samenwerken, maar werkt ook graag zelfstandig met onze klanten.

Wat ga je doen als projectmanager?

Als het na ons kennismakingsgesprek klikt, wordt je onderdeel van het netwerk Bruggenbouwers. Wanneer een project zich aandient dat bij jou past krijg je de verantwoordelijkheid voor je eigen project in een branche die aansluit bij jouw expertise. Het plannen, organiseren en managen voor één of meerdere projecten bij onze opdrachtgevers is wat je doet. Je werkt hierin samen met het Projectteam van We Build Bridges en/of het projectteam van de opdrachtgever. Dit kan op locatie van de opdrachtgever zijn, op ons kantoor in Breda, of elders. 

Ben jij die zelfstandige Projectmanager die wij zoeken? 

Meld je via het contactformulier aan als zelfstrandige projectmanager!

bottom of page