top of page

Selectie, Franse luxe en vakmanschap

DS Automobiles

✓  Selectieadvies

✓  Ontwikkeladvies

ontwikkeling project

Maatwerk

We ondersteunden PSA Academie Nederland al 3 jaar met trainingsprogramma's en assessments wanneer we worden gevraagd ook voor DS Automobiles assessments te verzorgen in het kader van selectie.

Het merk DS is een merk dat vereist dat zijn verkopers voldoen aan het competentieprofiel dat past bij de door DS gezochte waarden. Met maatwerk profielen ten behoeve van de selectie van kandidaten wordt overzicht verkregen van het profiel, het potentieel, de potentiële risico's en de inzet van de verkoper, aangepast aan de positionering en wensen van het merk DS. Dit om tot een kwalitatief juiste keuze te komen.
 

Selectie assessment

Voor dit assessment is gewerkt met een vaste structuur, inclusief een analyse van de persoonlijkheid: de TMA Talentenanalyse. Onderdelen van het assessment zijn een diepte-interview, capaciteitenanalyse, technische vragenlijst, schrijfopdracht, discussie, presentatie en praktijksituatie.

jigsaws (1).png

De nadruk ligt op rechtstreekse observatie van gedrag. Op grond van alle resultaten vormen wij een advies aan DS Automobiles over het uitoefenen van de gewenste/toekomstige functie door de kandidaat.

Verder praten over dit project of jouw eigen uitdaging?

bottom of page