top of page
blogs

nieuws

Bedrijfskundige praktijkervaring opdoen tijdens een stage bij Human Mobility Group

5 maanden was Lotte van de Put bij Human Mobility Group betrokken bij het organiseren van assessments en het opzetten van marketing en communicatie uitingen. Lotte over haar ervaring tijdens de stage bij Human Mobility Group:


“Op dit moment volg ik de opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Avans te Breda. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar. Het bedrijf Human Mobility Group was nog geheel nieuw voor mij en het was ook mijn eerste ervaring met het lopen van een stage. Na het volgen van een minor Social Marketing was het in het begin best een hele kluif om hele dagen, van 9 tot half 6, te werken. Al snel leerde ik het bedrijf beter kennen, wat mogelijk was door het vertrouwen dat al vanaf dag 1 aanwezig was.


De afwisseling die geboden werd tijdens mijn stage heeft ervoor gezorgd dat ik veel van het bedrijf heb kunnen zien. Van het ondersteunen van assessments, begeleiden van trainingen tot het maken van blogs. Daarnaast ben ik bijgesprongen waar nodig, zo was er eigenlijk altijd wel iets te doen. In mijn stageperiode heb ik, zoals hierboven te lezen, veel bedrijfservaring op kunnen doen, maar binnen de organisatie heb ik ook persoonlijke stappen gemaakt. Ik ben erg dankbaar dat ik aan de hand van de TMA-analyse heb kunnen zien wat mijn talenten en leerpunten zijn. Ik heb persoonlijke ontwikkelingen mogen doormaken, wat mede door de omgeving en collega’s mogelijk was.


De omgeving binnen Human Mobility Group is een echte leeromgeving, waar fouten maken mogelijk is, hulp vragen wordt gestimuleerd en samenwerken als een van de belangrijkste factor binnen het team wordt gezien. Binnen Human Mobility Group wordt gekeken naar wat het beste aansluit bij de persoon, er wordt gewerkt met talenten en ontwikkelpotentieel. Dit zorgt ervoor dat je als persoon binnen de organisatie volledig tot je recht komt.


Ook de collega’s binnen Human Mobility Group hebben een grote bijdrage aan de sfeer binnen de organisatie. Er wordt oprechte interesse getoond. Natuurlijk als het gaat over de taken waar je op dat moment mee bezig bent, maar ook hoe je de toekomst ziet. Ze denken mee wat passend zou kunnen zijn voor jou. Zowel voor nu als voor later.


Na 20 weken meegedraaid te hebben kan ik zeggen dat ik terugkijk op een leuke maar vooral leerzame periode. Ik heb praktijkervaring opgedaan die ik niet zomaar zal vergeten, in de positieve zin van het woord. Ik heb de samenwerking en de omgeving als zeer prettig ervaren.


Ik wil iedereen van Human Mobility Group bedanken voor de leuke tijd en de goede begeleiding!”


120 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page