4 belangrijke trends en tips voor talentmanagement in 2018

Gaat u in dit nieuwe jaar aan de slag met de doorontwikkeling van uw organisatie en talentmanagement? Mooi! Er zijn veel interessante trends waarop u kunt inspelen de komende 12 maanden. Daar lichten we er graag een paar van uit, met enkele tips om direct een goed begin te maken.

Samenwerken is de toekomst

Technische ontwikkelingen gaan snel, vakmensen zijn lastig te vinden en opdrachtgevers zoeken één partij bij wie ze een project kunnen neerleggen. Een pessimistische ondernemer zou daarvan met de handen in het haar zitten, danwel ze machteloos ten hemel heffen. De optimist ruikt juist nieuwe kansen. Die grijpt hij niet in zijn eentje, maar met anderen. Want zonder samenwerking kom je er niet meer.

Infographic | Hoe fit is uw team?

Om betere teamprestaties neer te zetten voor nu en in de toekomst en concurrenten voor te blijven is het belangrijk om optimaal inzicht te hebben in wat prestaties van een team drijft, waar de valkuilen liggen en waar ontwikkelen nuttig is. Hieronder is in enkele stappen uitgelegd hoe we dit inzicht kunnen realiseren.

De kracht van de agile medewerker

In dit blog beschrijven we enkele kenmerken van een agile medewerker en de lerende organisatie, hoe rollen kunnen helpen bij het succes van een lerende organisatie en we geven u enkele tips om ook een succesvolle, lerende organisatie te worden.

Pagina's