Mijn ontdekkingstocht naar mijn interesses en talenten

Vanaf februari begon mijn avontuur bij de Human Mobility Group (HMG) in Breda. Minimaal een half jaar zou ik 5 dagen in de week, 8 uur per dag, helpen met de bezigheden van HMG. Ik kom van de opleiding Communicatie IEMES en kon dus bij HMG als stagiaire Marketing en Communicatie meelopen. Wat mij het meeste aantrekt aan HMG zijn de grootte van het bedrijf en de internationale connecties. In deze blog vertel ik over mijn ontmoeting met HMG, wat ik hier precies doe en wat ik er tot nu toe van vind.

Een duurzame en toekomstbestendige Smart Workforce in 4 stappen

Om efficiënter te zijn komen we met steeds slimmere oplossingen. Smart cities gebruiken informatietechnologie en het ‘internet of things’ om de stad te beheren en te besturen en zo ons leven efficiënter te maken. En in die smart cities hebben we steeds meer smart buildings die ‘voor ons denken’. En binnen die smart buildings horen we steeds vaker de term ‘smart workforces’.

Upcoming MT- en directieleden: 3 stappen voor het ontwikkelen van talent voor een leiderschapsrol

Hoe stoomt u (jong) talent eigenlijk klaar voor een leiderschapsrol? U kunt al vroeg beginnen met de juiste ontwikkelactiviteiten om leiderschapskwaliteit effectief te ontwikkelen.

4 belangrijke trends en tips voor talentmanagement in 2018

Gaat u in dit nieuwe jaar aan de slag met de doorontwikkeling van uw organisatie en talentmanagement? Mooi! Er zijn veel interessante trends waarop u kunt inspelen de komende 12 maanden. Daar lichten we er graag een paar van uit, met enkele tips om direct een goed begin te maken.

Samenwerken is de toekomst

Technische ontwikkelingen gaan snel, vakmensen zijn lastig te vinden en opdrachtgevers zoeken één partij bij wie ze een project kunnen neerleggen. Een pessimistische ondernemer zou daarvan met de handen in het haar zitten, danwel ze machteloos ten hemel heffen. De optimist ruikt juist nieuwe kansen. Die grijpt hij niet in zijn eentje, maar met anderen. Want zonder samenwerking kom je er niet meer.

Pagina's