Wat is jouw Talent DNA?

Mensen zijn het meest gemotiveerd, werken effectiever en zijn succesvoller in het werk dat het dichtst bij hun natuurlijke talenten ligt. Dan kun je jezelf afvragen: Wat zijn mijn talenten? Wat past bij mij? Hoe ontdek ik mijn talenten en sterke punten? En hoe kan ik mijn medewerkers motiveren en effectiever laten werken?

Mijn ontdekkingstocht naar mijn interesses en talenten

Vanaf februari begon mijn avontuur bij de Human Mobility Group (HMG) in Breda. Minimaal een half jaar zou ik 5 dagen in de week, 8 uur per dag, helpen met de bezigheden van HMG. Ik kom van de opleiding Communicatie IEMES en kon dus bij HMG als stagiaire Marketing en Communicatie meelopen. Wat mij het meeste aantrekt aan HMG zijn de grootte van het bedrijf en de internationale connecties. In deze blog vertel ik over mijn ontmoeting met HMG, wat ik hier precies doe en wat ik er tot nu toe van vind.

Een duurzame en toekomstbestendige Smart Workforce in 4 stappen

Om efficiënter te zijn komen we met steeds slimmere oplossingen. Smart cities gebruiken informatietechnologie en het ‘internet of things’ om de stad te beheren en te besturen en zo ons leven efficiënter te maken. En in die smart cities hebben we steeds meer smart buildings die ‘voor ons denken’. En binnen die smart buildings horen we steeds vaker de term ‘smart workforces’.

Upcoming MT- en directieleden: 3 stappen voor het ontwikkelen van talent voor een leiderschapsrol

Hoe stoomt u (jong) talent eigenlijk klaar voor een leiderschapsrol? U kunt al vroeg beginnen met de juiste ontwikkelactiviteiten om leiderschapskwaliteit effectief te ontwikkelen.

Pagina's