top of page
blogs

nieuws

Mijn stage bij HMG


Via LinkedIn ben ik benaderd door de Human Mobility Group of ik het misschien leuk vond om stage te komen lopen bij hen. Dat kwam goed uit, want ik was nog op zoek naar een stageplek. Na een kennismaking met het bedrijf te hebben gehad, klikte het voor mijn gevoel goed en ben ik in november 2016 gestart met mijn stage bij HMG.

Mijn naam is Rosalie en ik volg de opleiding Marketing en Communicatie op het Florijn College in Breda. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar. Het bedrijf HMG was nog nieuw voor mij en ik had zelf ook nog nooit eerder stage gelopen. Aan de lange dagen werken en het heen en weer reizen moest ik dan ook wel even wennen, maar het bedrijf zelf vond ik al snel leuk en interessant.


Ik heb van alles mogen doen tijdens mijn stage. Zo heb ik bijvoorbeeld de relatiegeschenken geregeld, een nieuwjaarsborrel georganiseerd en ben ik bezig geweest met social media berichten en het maken van infographics. Er was eigenlijk altijd wel iets om te doen en hierdoor was ik altijd lekker bezig. Daarnaast werd ik goed geholpen wanneer dit nodig was.

Ook heb ik de TMA Talentenanalyse mogen maken. Dit vond ik erg interessant, omdat ik op de manier goed kon zien waar HMG nou precies mee werkt. Daarnaast ook erg leerzaam, ik heb nu een goed beeld van mijn sterke en verbeterpunten en weet ik waar ik in de toekomst aan kan gaan werken.


Na twee maanden kan ik zeggen dat ik terug kijk op een leuke en leerzame periode. Ik heb geleerd hoe het er in de praktijk nu echt aan toe gaat, hoe bijvoorbeeld de website wordt bijgehouden en hoe je het beste social media berichten of blogs kunt schrijven. Ik vond het erg leuk om kennis te maken met iedereen binnen het bedrijf. Ik heb nu een goede indruk van HMG en welke activiteiten zij uitvoeren. Ik heb het gevoel dat ik een positieve bijdrage heb geleverd aan de content van de website, een fijne werksfeer en het ondersteunen van werknemers wanneer dit nodig was.

Ik wil iedereen binnen HMG bedanken voor de leuke tijd en de goede begeleiding, ik heb het erg naar mijn zin gehad!

16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page